Cizreliler Müjde! Devlet Hastanesine Beklenen Doktor Atandı! Hemen Randevu Alabilirsiniz

Cizreliler Müjde! Devlet Hastanesine Beklenen Doktor Atandı! Hemen Randevu Alabilirsiniz

Şırnak'ın Cizre ilçe Devlet Hastanesinde eksikliği yaşanan Kadın Doğum Uzmanlığı bölümüne yeni bir doktor atandı. Yeni atanan Uzm. Dr. Sevde Nur Su göreve başlayarak hasta kabulüne başladı.

Cizre Devlet Hastanesi, kaliteli sağlık hizmetlerini sürdürmek amacıyla kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Son atama ile Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı olarak görevlendirilen Uzm. Dr. Sevde Nur Su, hastane bünyesindeki önemli bir isim olarak göreve başlamıştır.

uzman-doktor.jpg Uzm. Dr. Sevde Nur Su

Uzm. Dr. Sevde Nur Su'nun atanması, Cizre Devlet Hastanesi'nin kadın sağlığı hizmetlerini daha da iyileştirmek ve genişletmek amacıyla yapılmış önemli bir adımdır. Kendisi, uzmanlığı ve deneyimiyle kadın hastalıkları, gebelik takibi, doğum işlemleri ve jinekolojik problemlerin tedavisi gibi alanlarda büyük bir katkı sunmaya hazırlanmaktadır.

Kadın Doğum Hangi Şikayetlerle İlgilenir?

Adet düzensizliği, kısırlık, vajina kuruluğu, hamile kalamama, cinsel ilişki sırasında ağrı, adet kanamasının az veya çok miktarda olması, vajinadan et parçası gelmesi, cinsel isteksizlik, adet sancısı, adetin erken yaşta olması, çocuk sahibi olamama ya da ilk adet kanamasının olmaması gibi durumlarda kadın doğuma gidilmesi gerekmektedir. Kadınsal hastalıklara yönelik tedavi yöntemlerinin uygulandığı bölüm, bu tür şikayetlerle gelen hastaların muayene edilerek tedavi edildiği bir bölümdür. Dolayısıyla bu tür şikayetleriniz varsa, vakit kaybetmeden bir kadın doğum uzmanına görünmelisiniz.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.