Çocuklar ‘sosyal medyadan sosyal meydana’ indi

Çocuklar ‘sosyal medyadan sosyal meydana’ indi

          Şırnak Gençlik Merkezi “sosyal medyadan sosyal meydana” sloganıyla çocuklar ve gençlerle birlikte keyifli anlar yaşadı.

          Sosyal medya ve teknoloji bağımlılığına dikkat çekmek, gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımını sağlayarak hayatın içinde aktif bir şekilde yer almalarının sağlanması amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde başlatılan “sosyal medyadan sosyal meydana” etkinliği Şırnak’ta da büyük ilgi gördü.

          Sosyal medya bağımlılığına karşı düzenlenen etkinlikte çocuklar ve gençler bir gün boyunca telefon, tablet ve bilgisayardan uzak tamamen spor, sanat ve eğlenceye yönelik aktiviteler gerçekleştirdi.

          Şırnak Gençlik Merkezi Salonunda gerçekleşen etkinliklerde çocuklar şişme oyun parkurları, dart, mini golf, halat çekme, çuval yarışı ve yüz boyama etkinlikleri ile doyasıya eğlendi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdullah Ayar’da etkinlik alanını ziyaret ederek çocuklarla zaman geçirdi.

          Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdullah Ayar, “Sosyal Medyadan gençlerimizi koparım sahalara çekmek istiyoruz. Şırnak’ta en güzel örneğini görüyoruz. Bugün 81 ilimizde faaliyet yapılıyor. Çok mutluyuz. Şırnak’ta en coşkulusu yapılıyor. Bu faaliyetlerimiz devam edecek. Amacımız gençliğimizi internetten, sosyal medyadan, çocuklarımızı okuldan uzaklaştıran her şeyden uzaklaştırmak. Sahada onlardan verim alabilmek. Güzel bir hazırlık yapıldı. Çalışanlarımız, ailelerimiz evlatlarımızla hep birlikte buradayız. Şırnak’ta çok daha güzel şeyleri yapmaya devam edeceğiz” dedi.

8cfdeae8915b761877b33de8fc859114.jpg6946195678a2ee314e4cf9e25c262f41.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.