Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kararı ile Şırnak'ta Kurum Müdürü Görevden Alındı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kararı ile Şırnak'ta Kurum Müdürü Görevden Alındı

11 Aralık 2019 yılında Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne vekaleten atanan Nazan Şener 23 Ocak 2021’de asaletini aldı. Nazan Şener dün akşam yayınlanan Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile görevinden alındı.

11 Aralık 2019 yılında Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne vekaleten atanan Milli Eğitim Müdürü Nazan Şener 1 yıllık görev süresinden sonra 23 Ocak 2021’de asaletini alarak Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü kadrosu aldı. Asaletini almasından 10 ay sonra dönemin Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından Millî Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü olarak görevlendirildi. Nazan Şener 4 Temmuz 2023’te ise Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü görevini Ali Karagöz’e bıraktı.
Nazan Şener’in yerine sırasıyla vekaleten Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Mirza Tetik,Mirza Cazım ve halen görevde olan İzzettin Aydın atandı.
Dün akşam yayınlanan Cumhurbaşkanı kararnamesi ile Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü kadrosunda bulunan Nazan Şener’in görevden alındığı belirtildi.

nazan.jpg
Nazan Şener

Bu gece Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararı ile Resmi Gazete'de yayınlanması beklenen karar ile, Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne asaleten müdür atanması bekleniyor.

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.