Daha Temiz ve Daha Sağlıklı Bir Çevre İçin Ekipler İş Başında

Daha Temiz ve Daha Sağlıklı Bir Çevre İçin Ekipler İş Başında

         Cizre Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ilaçlama ekipleri sıcak yaz günlerinde genelinde başlatmış olduğu ilaçlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

         Şehrin risk oluşturan birçok bölgesinde haşereleri yok etmek amacıyla çalışmalarına ara vermeden devam eden Cizre Belediyesi ilaçlama ekipleri ilçe geneli ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

         10 mahallede aralıksız sürdürülen ilaçlama çalışmaları kapsamında yeşil ve sulak alanlar, sokaklar ile metruk yapılar, apartman bahçelerinde bulunan kanalizasyon bağlantıları, kullanılmayan su depoları, bodrum katlar, kuyular ile hayvan besiciliği yapılan bölgelerde bulunan gübre yığınları da ilaçlanıyor.

         Cizre Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince Cadde ve sokaklarda bulunan çöp konteynerlerinin çevresinde biriken yağ, kir ve ürün kalıntıları ile benzeri çöplerin çevrede oluşturacağı kötü koku ve kirliliği önlemek amacıyla çöpler alındıktan sonra özel konteyner yıkama aracı ile konteynerler yıkanıp dezenfekte ediliyor.

 

whatsapp-image-2021-08-10-at-14-01-34.jpegwhatsapp-image-2021-08-10-at-14-01-32.jpegwhatsapp-image-2021-08-10-at-14-01-33-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.