“Damla Gönüllülük Hareketi’ Uludere’de

“Damla Gönüllülük Hareketi’ Uludere’de

“Damla Gönüllülük Hareketi” üyeleri, Şırnak'ın Uludere ilçesinde çocuklarla bir araya gelerek çeşitli sosyal etkinlikler gerçekleştirdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde bulunan “Damla Gönüllülük Hareketi” ile maddi karşılık beklemeden, başka bir çıkar beklentisi olmadan, ailesi ya da yakın çevresi dışındaki bireylerin yaşam kalitesini arttırmak veya genel olarak toplumun yararına olduğu düşünülen bir hedefe ulaşmak için, yerli ve yabancı gençlerin katılımcı olarak ağırlıkta yer aldığı bir gönüllülük projesine binaen proje kapsamında Uludere ilçesine gelen gençler sosyal etkinliklerde gerçekleştirdi.

Gönüllüleri 15 Temmuz Demokrasi Meydanında karşılayan Belediye Başkanı Sait Ürek; “ Gençlik ve Spor Bakanlığımızın faaliyetlerinden biri olan ve gönüllülük esaslı olan Damla Projesi bana göre her yönü ile vicdanlı, insancıl, samimiyet dolu ve yürekli bir hareket örneğidir. Uluderemize geldiniz, hoş geldiniz, buradaki öğrenci kardeşleriniz ile bir araya gelmek için kilometrelerce öteden geldiniz ben böylesi güzel davranışınız İçin hepinizi tebrik ediyorum. Sizleri burada ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Yapacağınız çalışmalarda sizlere eğlenceler ve kolaylıklar dilerim” şeklinde konuştu.

15 Temmuz Demokrasi Meydanında gerçekleştirilen etkinliğin ardından esnaf ve aile ziyaretleri gerçekleştiren gönüllüler, Uluyörem Restaurantta kendileri için Belediye Başkanlığınca yemek programı düzenlendi.

Başkan Sait Ürek ile birlikte Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Merkez Park ve Kütüphaneli Gençlik Kültür Merkezine yapılan gezi ziyaretinin ardından yurt dışı ve çeşitli illerden gelen gençler, misafirperverlikleri için Başkan Ürek’e teşekkür ederek, Taşdelen Köyüne geçti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.