DEDAŞ Yatırımları ve Çalışmaları ile ilgili toplantı yapıldı

DEDAŞ Yatırımları ve Çalışmaları ile ilgili toplantı yapıldı

 Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç başkanlığında ilçede devam eden DEDAŞ yatırımları ve çalışmaları ile ilgili toplantı yapıldı.

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç başkanlığında Kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, DEDAŞ Şırnak İl Müdürü Tekin Türk, İlçe Müdürü İbrahim Halil Tekdemir, DEDAŞ Saha Kontrol Mühendisleri, DEDAŞ Teknikerleri ve DEDAŞ Alan Sorumluları ve ilgili Belediye Birim Müdürleri katıldı.

Toplantıda, DEDAŞ tarafından ilçede yapılan Altyapı ve Üsttapı çalışmaları, deforme olan sokaklar ve çalışma sonrası sokaklarda oluşan toz, toprak ve molozlar ile ilçenin aydınlatılmasıyla ilgili konular masaya yatırıldı.

“DEDAŞ’ın Altyapı ve Üstyapı çalışmalarında önceliğimiz vatandaş memnuniyeti olsun” diyen Kaymakam Tunç, DEDAŞ yöneticilerine “Nasıl ki evlerinizin önü kirli olmasını istemiyorsanız, o hassasiyeti Cizreli vatandaşlarımıza karşı da gösterip, çalışmalarınız tamamlandığında sokaklarda kalan toz, toprak ve molozların İVEDİ temizlenmesini istiyorum” ifadelerini kullandı.

Kaymakam Tunç, DEDAŞ ve Belediye yetkililerine çalışmaların koordineli bir şekilde sürdürülüp, hafta sonları başta olmak üzere gerekirse ekip sayısını artırarak gecede çalışmaların devam ettirilmesini istedi.

Kazılan yerlerdeki çalışmalar bittikten sonra ivedilikle kapatılıp, deforme olan sokakların tekrar onarılmasını ve vatandaşların memnuniyetini ön plana alarak hizmet üretmelerini istedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.