DEĞERLER EĞİTİMİ İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

DEĞERLER EĞİTİMİ İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği, değerler eğitimi seminerlerini görüşmek üzere ilgili kurumlarla bir toplantı yapıldı.

İl Müftüsü Ahmet Dilek başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Şırnak Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyeleri, İmam Hatip Lisesi Öğretmenleri, İl Müftü Yardımcısı, Şube Müdürleri ve Kur’an Kursu Öğreticileri katılım sağladı.

İl Müftülüğü önderliği ve ev sahipliğinde, Kur'an Kursları ve İmam Hatip okullarında daha etkili ve verimli değerler eğitimi verilebilmesi için işbirliği yapılması konusu değerlendirildi.

Toplantıda değerler eğitimi seminerlerinin çok önemli olduğunu söyleyen İl Müftüsü Dilek; unutulmaya yüz tutmuş milli ve manevi değerlerin, geleceğin teminatı olan gençlere aktarılmasının hem milli hem de dini bir görev olduğunu ve bu konuda yapılacak çalışmalara İl Müftülüğü olarak her türlü katkıyı sağlama gayreti içerisinde olacaklarını ifade ederek katılımcılara katkılarından dolayı teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.