DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan Şırnak’ta

DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan Şırnak’ta

HALKLARIN Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, DEM Parti Şırnak İl Başkanlığını ziyaret etti.

Dün Şırnak’ın Cizre İlçesinde DEM Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen ‘Gülistan Doku’ futbol turnuvasının finaline katılmak için Şırnak’a gelen DEM Parti Eş Genel Başkanı Tunvcer Bakırhan, bugün DEM Parti Şırnak İl Başkanlığında vatandaşlar ile biraraya geldi.

İL Başkanlığı önünde vatandaşlar tarafından karşılanan DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan’a, DEM Parti sözcüsü ve Şırnak Milletvekili Ayşegül Doğan ile Nevroz Uysal Aslan eşlik etti. Partililer ile tokalaşan EŞ Genel Başkan Bakırhan, daha sonra parti binası içinde vatandaşlara kısa bir konuşma yaptı.

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan; “bugün burada sizlerle olmaktan çok mutluyum. DEM Parti Gençlik Meclisi tarafından Cizre’de düzenlenen turnuvaya dün katıldı. Gayet güzel ve başarılı bir turnuva geçirdik. Bugünde buraya gelerek sizleri ziyaret etmek istedik. Burada bir seçim kaybettik. Çok üzüldük. Ama burada kirli bir oyun vardı. Diğer yerlerde de kirli oyunlar vardı. Ama burada olduğu gibi başka bir yerde yoktu. Burayı boş bırakmak istemiyorlar. Buna karşılık bizlerde burada birlik ve beraberliğimizi güçlendirmemiz lazım. İnşallah gelecek seçimde burayı kazanacağız. Şuanda durumumuz çok iyi belki bazı belediyeleri kaybettik ama kayyum atadıkları birçok belediyeyi kazandık. Kaybettiğimiz belediyelerin hesabını metropollerde sorduk. Her yeri kaybettirdik. Onlar Şırnak yüzünden metropolleri kaybettiler. Onlara söylüyoruz sizler burada Şırnak halkının iradesini gasp ederseniz İstanbul’u, Ankara’yı, Mersin’i, Adana’yı, adıyaman’ı kaybedersiniz. Onlar bilirler. Şırnak yüzünden, birkaç ilçe yüzünden kaybettiler. İnşallah önümüzdeki seçimde de tam kaybedecekler” dedi.

dsc03618.jpg

dsc03620.jpg

dsc03624.jpg

dsc03628.jpg

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.