DEM Parti Milletvekili Doğan, Seçimlerle ilgili Şırnak ve İlçelerindeki Durumu Değerlendirdi; "Durumumuz Çok İyi"

DEM Parti Milletvekili Doğan, Seçimlerle ilgili Şırnak ve İlçelerindeki Durumu Değerlendirdi; "Durumumuz Çok İyi"

Şırnak DEM Parti Milletvekili Ayşegül Doğan, seçime az bir süre kala gündemi değerlendirdi. Ayrıca Şırnak ve ilçelerinin seçimdeki durumuna değinen Doğan, durumlarının çok iyi olduğunu belirtti.

Şırnak DEM Parti Milletvekili Ayşegül Doğan, seçime günler kala RUDAV Programında değerlendirmelerde bulundu. Şırnak ve ilçelerindeki seçim durumunu değerlendiren Doğan, “Durumumuz Şırnak'ta çok iyi. Şırnak açısından korkanlar, endişe edenler daha fazla korkacak, bunu şimdiden söyleyeyim." dedi.

aysegul.jpg

Ayşegül Doğan, “Rûdawa Emro” programına katılarak Nwener Fatih’in gündeme dair sorularını cevapladı.

Şınak’ta DEM Parti’nin iyi durumda olduğunu vurgulayan DEM Parti Şırnak Milletvekili ve Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, “Durumumuz Şırnak'ta çok iyi. Şırnak açısından korkanlar, endişe edenler daha fazla korkacak, bunu şimdiden söyleyeyim. Şırnak'ta başarılı olacağız. Uludere ve Beytüşşebab’ı da alacağız. Buradan genel durumumuza bağlayacak olursak, istediğimiz şey 31 Mart'ta sadece belediyeleri kazanmak değil bütün siyasi partiler gibi 31 Mart'ta Türkiye genelinde başarılı bir sonuç elde etmeyi hedefliyoruz, bunun için çalışıyoruz. 31 Mart sonrasını da düşünüyoruz. İstiyoruz ki buradan siyasi bir sonuç da çıksın; yani başarılı seçim sonuçlarından siyasi bir sonuç çıkarılmasını da arzuluyoruz, bunun için alanlardayız, bunun için çalışıyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.