DEM Parti'den İhraç Edilen Belediye Başkan Adayından İlk Açıklama Geldi

DEM Parti'den İhraç Edilen Belediye Başkan Adayından İlk Açıklama Geldi

DEM Parti Batman İl Teşkilatı, HÜDA-PAR milletvekili ve Batman belediye başkan adayı Serkan Ramanlı ile birlikte maç izleyen DEM Parti Batman belediye eşbaşkan adayı Mehdi Öztüzün’ün ihraç edildiğini duyurmuştu. Öztüzün'den ilk açıklama geldi.

DEM Parti Batman İl Örgütü ve Batman Kurumlar Koordinasyonu, dün bir basın açıklaması ile Belediye Eşbaşkan Adayı olarak gösterilen Mehdi Öztüzün’ün parti tarafından ihraç edildiğini duyurdu.

Bu açıklamanın ardından Öztüzün’den dikkat çeken bir açıklama geldi.

Sosyal medya platformu X hesabından açıklama yapan Öztüzün, “Bitmedi bu kavga sürecek… Bu talan düzeni (sektörleşen siyasi yapı) yıkılıncaya dek...” ifadelerini kullandı.

Öztüzün, 12 Mart 2019 tarihindeki şu paylaşımını da alıntıladı:

“Yoksul halklarımızın çıkarları dışında hiçbir düşüncemiz olmadı. Çocuklarının ölmesini engellemeye çalıştık. Şimşekleri üzerimize çekeceğimizi biliyorduk. Beceremedik burjuva siyasetini. Yoksullar, düşman olmayın, savaşmayın demeye çalıştık. Budur suçumuz. Ceza mı? Seve seve çekeriz.

Bilen bilir bizi; arı kovanına çomak sokmaya çalıştık. Başaramadık maalesef. Yoksul halk çocukları ölürken, birileri zenginleşip mevki sahibi oluyorsa, bizim başarısızlığımızdadır. Halklarımızdan özür diliyoruz. Halkımız en iyi hakemdir...”

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.