DEM PArtili İrmez, 2 Ay Önce Konuştuğu Noktadan Seslendi: Yeter Artık
ŞIrnak Cizre Karayolu 35’inci kilometresinde Bozalan Toki Mevkisinde bulunan ve vatandaşlar tarafından ‘ölüm Rampası’ olarak adlandırılan noktada her gün bir kaza yaşanıyor. Vatandaşların yol ile tepkisi bitmezken, DEM Parti Şırnak Milletvekili Mehmet Zeki İrmez, 12 mart 2025’te o yol ile ilgili açıklamalarda bulunmuş ve yetkililerin bir çözüm yolu bulmasını istemiştir.
Aradan geçen 2 aylık süre zarfında 12 Mayıs 2025’te DEM Partili Nilletvekili İrmez yine aynı noktada trafik kazasına denk gelince isyan etti.
Milletvekili İrmez; “Cizre'de "ölüm rampası" olarak belirtilen noktada trafik kazalarının sayısı giderek artıyor. Aylar önce yol mühendisliğinin tekrardan gözden geçirilmesi ve hız sınırı uygulanmasını kontrol edecek önleyici mekanizmaların oluşturulması gerektiğini belirtmiştik fakat atılan herhangi bir adım yok! Geliyorum diyen faciaların önüne geçilsin ve ilgili yola ilişkin önlem alınsın. Yetkilileri sorumluluk almaya davet ediyoruz!” dedi.
Şırnak-Cizre Arası "Ölüm Rampası"na DEM Parti'den Acil Çözüm Çağrısı
Milletvekili Mehmet Zeki İrmez; “Daha önce duyurusunu yapmıştık. Gene bir kaza daha meydana gelmiş. Yeter artık diyoruz. Gerçekten buraya artık bir çözüm, bir el atılmalı artık. Bu yokuş tamamıyla bir ölüm yokuşu haline dönüşmüş durumda. Her gelen araç mutlaka bir kazayla karşı karşıya kalıyor. Yeter artık diyoruz” dedi.
Kaynak:Şilan BAHŞİŞ
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.