DEM Partisi Eş Başkanı Yerel Seçimlerde  Ak Parti ve CHP İçin Şartını Açıkladı

DEM Partisi Eş Başkanı Yerel Seçimlerde Ak Parti ve CHP İçin Şartını Açıkladı

DEM Parti Eşgenel Başkanı Tuncer Bakırhan yerel seçimler hakkında mesajlar verdi. Bakırhan konuşmasında Hiç kimsenin ilk yardım çantası olmadıklarını, AK Parti ve CHP için demokratik çözüm şartı koştu.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM) Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan yerel seçime ilişkin mesajını verdi. Hiç kimsenin ilk yardım çantası olmadıklarını söyleyen Bakırhan, AK Parti ve CHP için demokratik çözüm şartı koştu.

Yerel seçimlere az bir süre kala parti liderleri de izleyecekleri strateji paylaşmaya başladı. DEM Parti Meclisi toplantısı öncesi konuşan Eş Genel Başkan Tuncer Bakırhan, "Biz kimsenin ilk yardım çantası değiliz. İster ampül, ister ok olsun, her kim Kürt sorununun demokratik çözümünden kaçıyorsa biz karşısındayız" dedi.

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Parti Meclisi toplantısının açılışında bir konuşma yaptı.

Bakırhan, “Biz kimsenin ilk yardım çantası değiliz. Her sandıkta başı gözü yarılanlara, her daim pansuman için yetişecek yedek güç olmadığımızı belirtmek istiyoruz. İster ampul, ister ok olsun, her kim Kürt sorununun demokratik çözümünden kaçıyorsa biz karşısındayız” ifadesini kullandı.

Batıda güçlü aday çıkaracaklarını belirten Bakırhan,, “Sadece doğuda değil batıda da kentleri yönetmeye talibiz. Bizim olmadığımız hiçbir denklemin tarafı olmayacağız. Biz bu ülkede hem oyun kurarız hem de yeri geldiği zaman bize karşı olan güçlerin oyununu bozarız” ifadesini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.