DEM Partisi'nin Şırnak Belediyesi için İkinci Belediye Başkan Aday Adayı Belli Oldu

DEM Partisi'nin Şırnak Belediyesi için İkinci Belediye Başkan Aday Adayı Belli Oldu

31 mart 2024 yerel seçimlerine doğru yaklaşılırken partilerinde belediye başkan aday adayları belli olmaya başladı. DEM Partisinin de Şırnak'tan ikinci adayı belli oldu.

2024'ün 31 mart ayında gerçekleşmesi beklenen yerel seçimler için DEM Parti aday adayı başvurularını başlatmıştı. Başvurular devam ederken Şırnak'ta da adaylar adaylığını ilan etmeye başladı. Bu kapsamda Şırnak Belediyesi için DEM Partisinin belediye başkan aday adayı belli oldu.

Şırnak Belediyesi için ilk aday adayı olarak başvuran Hacı Saltan'dan sonra Osman Cavlak isimli vatandaşta aday adaylığını ilan etti.

osman-cavlka.jpg Osman Cavlak

Şırnak Belediyesi Belediye Başkan Aday Adaylığına Osman Cavlak isimli vatandaş başvurdu.
ADAY ADAYI CAVLAK; 'BEN HAZIRIM'

Dem Parti Şırnak Belediye Başkan Aday Adayı Osman Cavlak, Şırnak’ın ve Şırnak’ta yaşayan insanların daha rahat ve refah içinde yaşaması için çağdaş, demokratik ve modern bir belediyecilik anlayışı ile yola çıktığını duyurdu. Cavlak, Şırnak belediyesi eş başkanlığına aday adaylığını koyduğunu ve kimsesizlerin kimsesi olmak için çalışacağını söyledi.”

Cavlak, Şırnak’ta daha düzgün imar planları, temiz cadde ve sokaklar, yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, düzgün yollar ve trafik düzeni, temiz hava ve çevre ile yarınların yaşanır bir Şırnak yaratmak istediğini belirtti. Geleceğin teminatı olan gençlerle birlikte çalışacağını ve Şırnak’ı çağdaş, demokratik ve modern bir kente dönüştüreceğini ifade etti. Cavlak, ‘Bir şey olmak değil, bir şey yapmak için aday adayı oldum. Çağdaş ve modern geleceğini tesis etmek için bekle Şırnak geliyorum. Ben hazırım.’ dedi.”

Cavlak, Yeşil Sol Parti’nin Şırnak milletvekili aday adayları arasında da yer almıştı. Dem Parti, 2024 yerel seçimlerinde Şırnak’ta AK Parti, ve CHP ile yarışacak

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.