DEMİREL, ZEYTİN ÜRETİCİSİNİ ZİYARET ETTİ

DEMİREL, ZEYTİN ÜRETİCİSİNİ ZİYARET ETTİ

Şırnak İl Tarım ve Orman Müdürü Selman Demirel Silopi İlçesi Özgen Köyün'de 250 dönüm arazi üzerinde toplam 8000 adet zeytin ağacı ile üretim yapan Serdar Soysal’ın zeytin bahçesini ziyaret etti.

 

Şırnak İl Tarım ve Orman Müdürü Selman Demirel, beraberinde İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Vekili Süleyman Babat, Silopi İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Osmanoğlu, Silopi İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünde görevli Teknik Personellerle birlikte Silopi İlçesi Özgen Köyün‘de 250 dönüm arazi üzerinde toplam 8000 adet zeytin ağacı ile üretim yapan Serdar Soysal’ın zeytin bahçesini ziyaret etti. İl Müdürü Selman Demirel burada bahçe sahibi üretici Serdar Soysal ile sohbet ederek bu yılın verim durumu ve bahçesinden elde edilen zeytinyağı hakkında bilgiler aldı.

Bahçede hasat yapan işçilerle de bir süre sohbet eden İl Müdürü Selman Demirel kendisi de tarağı eline alıp üretici Soysal ile birlikte zeytin hasat etti.

Demirel Zeytinin ilimiz üreticileri için çok kazançlı bir ürün olduğunu, sağlık açısından da çok değerli bir besin olduğunu, zeytin ve zeytinyağı üretiminin daha da geliştirilmesi, satışı ve pazarlaması gibi konularına sahip çıkarak geliştirmek için gerek kurum ve kuruluşlar gerekse çiftçiler olarak tüm gayretimizle çalışmamız gerektiğini belirtti.

Serdar Soysal, 2020-2021 yılı Zeytin hasadımıza İl Tarım ve Orman müdürümüz Selman Demirel, Silopi İlçe Müdürümüz Mustafa Osmanoğlu, Şırnak şube müdürümüz Süleyman Babat ve teknik uzman ziraat mühendislerimiz bizleri çalışanlarımı da yalnız bırakmamıştır. Zeytinliğimizden elde edilen saf organik yerli zeytinyağımız içinde hayırlı olsuna ve tebriklerini dile getirdiler” dedi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum