Devlet Bahçeli'den Kürdistan Açıklaması!

Devlet Bahçeli'den Kürdistan Açıklaması!

Partisinin grup toplantısında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Başkanı Devlet Bahçeli, Kürdistan ile ilgili açıklamalarda bulunarak, milletvekili Adan'ı savundu.

MHP Lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına değinen Bahçeli, “Biz güvenlik haklarımızdan, din kardeşlerimizin inanç ve insan haklarından taviz veremeyiz, vermeyeceğiz” dedi.

‘Adan’ın sözü bizim de sözümüzdür’

Geçtiğimiz hafta HDP’li Sırrı Sakık Meclis kürsüsünde konuştuğu sırada, açık kalan mikrofondan “p.zevenkler” diyerek HDP’lilere hakaret eden MHP Grup Başkan Vekili Celal Adan’ı savunan Bahçeli şöyle konuştu: “Menfur ve menhus emel sahiplerini uyarıyorum, Türkiye Cumhuriyeti’nin sınırları ve coğrafi bütünlüğü içinde Kürdistan diye bir yer yoktur. Var diyen alçakların doğrudan karşılarında bulacağı kudret büyük Türk milletidir ve onun sevdalısı olan Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Geçtiğimiz hafta Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde haince konuşma yapan tescilli bir bölücüye hak ettiği cevabı yüreklice veren Meclis Başkan Vekilimiz ve İstanbul Milletvekilimiz Sayın Celal Adan’ın isabetli sözleri aynısıyla bizim de sözümüzdür. Sayın Adan sahipsiz değildir, yalnız değildir; saldırılar, istifa çağrıları ve hakaretler ayaklarımızın altındadır ve hükümsüzdür.”

Kaynak:HaberMerkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.