Dicle Üniversitesi Başhekimi İstifa Etti

Dicle Üniversitesi Başhekimi İstifa Etti

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimliğinde 4 yıldır görev yapan Başhekim Mehmet Akdağ görevinden istifa etti. Doktor Akdağ'ın mobinge maruz bırakıldığı için istifa ettiği iddia ediliyor.

Kulak Burun Boğaz (KBB) Uzmanı olan Prof. Dr. Mehmet Akdağ yaklaşık 4 yıldır yürüttüğü Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ndeki başhekimlik görevinden istifa etti. Akdağ’ın, mobinge maruz kaldığı, işini yapamaz hale geldiği, projelerinin engellendiği iddia edildi.

Yerel bir haber sitesine konuşan Akdağ istifa bilgisini doğruladı.

Yeni hastanenin yapılması için caba harcadı

Akdağ, yeni üniversite binasının yapılması için Sağlık Bakanlığı ve Siyasilerle görüşerek sürecin hızlanması için çalışma başlatmıştı. Akdağ döneminde tüp bebek merkezi, uzun randevu sisteminin önüne geçmek için yeni emar cihazları aldırmıştı.

Mehmet Akdağ kimdir?

Diyarbakır’ın Dicle ilçesi doğumlu olan Mehmet Akdağ 1987-93 yılları arasında Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimini tamamladı. Akdağ, 1994-98 yılları arasında ise Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nde uzmanlık eğitimi aldı. 2020 yılında Dicle Üniversitesi Hastanesine Başhekim olarak atanan Akdağ, hem yöneticilik, hem öğretim üyeliği, hem de cerrahi olarak ameliyatlar yapıyordu.

Kaynak:HaberMerkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.