Dikkat! Meteoroloji 3 Bölgedeki Vatandaşları Uyardı! Sağanak ve Fırtına Geliyor!

Dikkat! Meteoroloji 3 Bölgedeki Vatandaşları Uyardı! Sağanak ve Fırtına Geliyor!

Meteoroloji'nin son değerlendirmelerine göre 3 bölgede sağanak ve fırtına beklediğini açıkladı. Meteoroloji bölge müdürlüğü bu bölgedeki vatandaşları uyararak önlem almalarını istedi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, günlük hava durumu tahmin raporunu paylaştı. Buna göre, ülkenin kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu, Marmara’nın doğusu, Balıkesir'in kuzeyi ve Çanakkale'nin doğusu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Bolu, Karabük, Çankırı, Artvin ve Ardahan çevreleri ile Ankara'nın ve Eskişehir'in kuzeybatı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI

Marmara ile Karadeniz ve Ege kıyılarında önemli bir değişiklik beklenmiyor, diğer bölgelerde artmaya devam edecek, Marmara ve Kıyı Ege'de mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normallerinin 6 ila 10 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Rüzgarın, Marmara'nın batısında ve Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına (50-80 km/saat) şeklinde eseceği tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

14 AĞUSTOS 2023 PAZARTESİ GÜNÜ

1-003.jpg

15 AĞUSTOS 2023 SALI GÜNÜ

1-004.jpg

16 AĞUSTOS 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ

1-005.jpg

17 AĞUSTOS 2023 PERŞEMBE GÜNÜ

1-006.jpg

18 AĞUSTOS 2023 CUMA GÜNÜ

1-007.jpg

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.