Dikkat! Şırnak Valiliği ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü Şırnak İçin Sarı Kodlu Uyarıda Bulundu!

Dikkat! Şırnak Valiliği ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü Şırnak İçin Sarı Kodlu Uyarıda Bulundu!

Şırnak Valiliği ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada Şırnak için sarı kodlu uyarıda bulunarak vatandaşların yağış ve fırtınaya karşı dikkatli olmalarını istedi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Şırnak dahil 27 il için fırtına ve kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Hatay için turuncu kodlu uyarı yayınlanırken Şırnak, Adana, Düzce, Erzurum ve Trabzon'un da dahil olduğu 26 il için de sarı kodlu uyarı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısından sonra Şırnak Valiliği de resmi sosyal medya hesaplarından vatandaşları uyardı. Yapılan açıklamada ani su ve sel baskınlarına karşı vatandaşların dikkatli olması istendi.

Şırnak Valiliği tarafından yapılan uyarıda şu ifadelere yer verildi;

dfgvas.jpg Şırnak Valiliği Uyarısı

Öte yandan Meteoroloji bugün de 27 kent için sarı ve turuncu kodlu uyarı yayınladı. Hatay turuncu kodla uyarılırken; sarı kodla uyarılan iller ise şu şekilde sıralandı: Adana, Ağrı, Artvin, Bingöl, Bitlis, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Hakkari, Kars, Kastamonu, Malatya, Muş, Rize, Siirt, Sinop, Trabzon, Tunceli, Van, Zonguldak, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Düzce.

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.