Dilan Polat yurtdışına mı kaçtı? Dilan Polat nerede?

Dilan Polat yurtdışına mı kaçtı? Dilan Polat nerede?

Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın yurtdışına kaçtığı iddiaları sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Gazeteci Cüneyt Özdemir çarpıcı açıklamada bulundu. Dilan Polat kaçtı mı? Dilan Polat yurtdışına mı kaçtı? Dilan Polat nerede? Dilan Polat nereye kaçtı

Dilan Polat ve eşi yurtdışına mı kaçtı? Dilan Polat nerede olduğuna bilgi var mı? Dilan Polat Cüneyt Özdemir ne söyledi? Dilan Polat Muhammet Yakut Dubai Rise and Shine satışları neden durduruldu? Dilan Polat ve eşi Engin Polat Kaçtı mı? Dilan Polat Güzellik Merkezi kapandı mı? Dilan Polat kaçtı mı?

Dilan Polat ve Engin Polat hakkında vergi kaçırma iddiaları bulunuyor ve tüm mal varlıklarına el konulmuştu. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından başlatılan soruşturma devam ederken, sosyal medya üzerinden Polat çiftinin kaçtığı söylentileri dolaşıyor.

MUHAMMET YAKUT VE CÜNEYT ÖZDEMİR ‘DEN ÇARPICI DİLAN POLAT AÇIKLAMASI

Muhammed Yakut'un dile getirdiği iddialar nedeniyle Türkiye, kendisi hakkında kırmızı bültenle arama kararı çıkardı. Yakut, "Delilerin Delisi" adlı sosyal medya hesabından Engin ve Dilan Polat'ın Ankara'da 5 milyon dolarlık bir pazarlık yaptıklarını ve Dubai'ye kaçacaklarını iddia etti. Ancak Dilan Polat ve Engin Polat'ın yurtdışına kaçtığına dair resmi doğrulama henüz gelmedi.

dilanpolatdubai.png

Gazeteci Cüneyt Özdemir ise “Namuslu Yargı, emniyet mensupları çaresizce seyrediyor. Rüşvet verdiler ve kaçıyorlar…Mızrak çuvala sığmaz.. Emniyette , avukatlarda, savcılarda, hakimlerde herkes tek tek afişe olacaktır bu hikayede.” dedi.

cuneytozdemirdilanpolat.jpg

MASAK raporunda, Polat'ın internet üzerinden yaptığı satışlardan elde ettiği kurum gelirlerinin vergi matrahını azaltmak amacıyla sahte belge kullanmış olabileceği değerlendirmesi bulunuyor. Ayrıca Dilan Polat'ın sahibi olduğu kozmetik şirketinin sahte belge düzenleyicisi olduğu iddiası gündeme gelmiş, üç tedarikçi şirketten toplam 225 milyon 743 bin TL'lik mal alışının gerçek olmadığı belirlenmişti.

DİLAN POLAT GÜZELLİK MERKEZİ KAPANDI MI?

Bu gelişmelerin ardından Polat çiftinin sahibi olduğu Rise and Shine markasının satışları da durduruldu. Marka, güzellik ve bakım ürünleri satıyordu. Markanın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, web sitesinde bakım çalışmaları nedeniyle sipariş alınamadığı belirtildi.

dilanpolatklinik.jpg

Ayrıca Dilan Polat Güzellik Merkezi'nden hizmet alan bazı vatandaşlar, hizmet alamadıkları gerekçesiyle para iadesi talebinde bulundular. Ancak kendilerine verilen cevap, iade yapılmayacağı yönündeydi, bu da sosyal medyada tartışma yarattı.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.