Dilek taşı hangi gün? Dilek Taşı yeni bölüm ne zaman?

Dilek Taşı dizisi Perşembe akşamları ekrana geliyordu. Ancak son zamanlarda dizinin yayın günü değişti. Dilek Taşı hangi gün? Dilek Taşı yeni bölüm ne zaman? Dilek Taşı yayın günü değişti mi? Dilek Taşı yeni bölümü ne zaman, saat kaçta yayınlanacak?

Kanal D'nin sevilen dizisi Dilek Taşı, normalde Perşembe günleri yayınlanıyordu. Ancak, Pastel Film'in yapımını üstlendiği, Yaşar İrvül ve Efe İrvül'ün yapımcılığını üstlendiği bu sezonun ses getiren dizisi Dilek Taşı'nın yayın günü değişti. Dilek Taşı artık yeni yayın gününde ve kendi saatinde izleyicisiyle buluşacak. Dilek Taşı bu akşam mı, ne zaman, hangi gün? İşte Dilek Taşı'nın yeni bölüm fragmanı...

DİLEK TAŞI DİZİSİ OYUNCULARI

Başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda; Elif Doğan, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz, Lena Naz Kalaycı ve Ömer Toprak Yılmaz gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

DİLEK TAŞI DİZİSİ KONUSU NE?

Mustafa, karısı Canan ve kızı Cemre ile İstanbul'da yaşayan bir adamdır. Canan ciddi bir hastalıktan muzdariptir ve acil bir ameliyat gerekmektedir. Ancak Mustafa, ameliyat masraflarını karşılamak için parasızdır. Çalıştığı fabrika uzun süre kapalıdır. Mustafa, ameliyat için gereken parayı bulmak zorundadır ve bu durum hayatının seyrini değiştirir.

DİLEK TAŞI HANGİ GÜN YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Dilek Taşı dizisi 25 Ekim Çarşamba günü itibaren haftalık olarak Çarşamba akşamları izleyicileriyle buluşacak. Yepyeni ve duygu dolu bölümü 25 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında olacak.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.