Diyarbakır ve Çevre İllerden Bu Şehre Girişler Yasaklandı!

Diyarbakır ve Çevre İllerden Bu Şehre Girişler Yasaklandı!

Amedspor ve Isparta 32 Spor'un bugün oynanacak maçından dolayı Diyarbakır ve çevresindeki illerden şehre girişler yasaklandı.

Amedspor taraftarına deplasman yasağı getirildi. Kısa Dalga haber sitesinde yer alan habere göre, Amedspor-Isparta 32 Spor maçının oynanacağı gün, Diyarbakır’dan ve çevre illerden gelenlerin Isparta'ya alınmayacağı bildirildi.

Amedspor ile Isparta 32 Spor'un maçının olduğu 6 Mart Çarşamba günü Amed Spor taraftarına yasak getirildi. Yasak kararı Isparta İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından alındı.

Kurul tarafından alınan karada, Amedspor taraftarlarına yasak getirilmesinin yanı sıra Diyarbakır ve çevre illerden karşılaşma için şehre gelenlerin şehir girişinden içeri alınmayacağı da bildirildi.

amed.jpg

Yasak kararına ilişkin açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Isparta İl Spor Güvenlik Kurulunun 29.02.2024 tarih ve 2022/03 karar numarası ile alınan karar doğrultusunda 06.03.2024 Çarşamba saat 14:00 da Isparta Atatürk stadında oynanması planlanan 2. Lig kırmızı grup karşılaşması olan Isparta 32 Spor – Amed Sportif Faaliyetler müsabakasına, Amed Sportif Faaliyetler takımının geçmiş dönemlerde deplasmanda ve evinde oynadığı müsabakalar göz önüne alınarak yapılan değerlendirme sonucunda Amed Sportif Faaliyetler takım taraftarlarının Isparta Atatürk stadyumuna alınmamasına ayrıca müsabaka için Diyarbakır’dan ve çevre illerden ilimize gelecek olan taraftarların giriş noktalarında ilimize girişlerinin engellenmesine karar verilmiştir.”

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum