Diyarbakır'da İlginç Olay! Bir Vatandaş Sokaklarda Çıplak Dolaştı!

Diyarbakır'da İlginç Olay! Bir Vatandaş Sokaklarda Çıplak Dolaştı!

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde yaşayan bir vatandaş, yüksek zamların stokçular yüzünden oluştuğunu ve en çok düşük gelirli aileleri etkilediğine dikkat çekmek için caddelerde yarı çıplak dolaştığı iddia edildi. Vatandaşı görenler şaşkınlık geçirdi.

Malabadi Haber'de yer alan habere göre ,Yeşilçam oyuncusu Şener Şen'in başrolünde oynadığı ve kendisi ile çevresindeki vatandaşların ekonomik sıkıntılar yaşaması üzerine tepkisini çıplak halde caddelerde gezmesiyle bilinen 1985 yılı yapımı “Çıplak Vatandaş” filmi Silvan'da gerçek oldu.

İlçenin Selahattin Mahallesi 1 Ağustos Gazi Caddesi üzerinde çıplak gezen ismi öğrenilmeyen bir vatandaş, stokçulara ve zam fırsatçılarına tepki göstermek adına caddelerde çıplak bir şekilde dolaştı.

Şahsın bu hareketi çevredekilerin şaşkınlığına yol açarken, çıplak bir şahsın dolaştığını görenler o anı cep telefonu kamerasıyla an be an kaydetti.

Bu şahsı ilk defa gördüğünü söyleyen vatandaş, “ Bu şahsı ilk kez görüyorum. Onu tanıyamadım. Ya aklı dengesi yerinde değil, yada yokluk yüzünden bu hale düştü. Yazık inanlarımız ne hale geldi” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.