Doğum Yapan Kadın, Eşi Tarafından Bıçaklanarak Öldürüldü

Doğum Yapan Kadın, Eşi Tarafından Bıçaklanarak Öldürüldü

Cuma günü hastaneden taburcu olan ve evine dönen bir kadın, eşi tarafından bıçaklı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti. Katil zanlısı eş, jandarma tarafından gözaltına alındı.

Olay, dün akşam saatlerinde ilçeye bağlı Dara Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde doğum yapan Vatfa Ecevit (25), eşi Şiyar Ecevit (28) ve yakınları tarafından evine getirildi. Bir süre sonra, henüz bilinmeyen bir nedenle çift arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Şiyar Ecevit, eşi Vatfa Ecevit’i mutfaktan aldığı bıçakla vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. Ardından da yakınlarına haber verdi.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri’nin ilk müdahalesinden sonra Vatfa Ecevit hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan kadın hayatını kaybetti. Vatfa Ecevit’in cenazesi, otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Şiyar Ecevit ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

aa.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:İHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.