Dünya Sacha Boey'in Manchester United maçında yaptığı hareketi konuşuyor

Dünya Sacha Boey'in Manchester United maçında yaptığı hareketi konuşuyor

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray Manchester United'a karşı tarihi bir zafer alırken, mücadeleye Sacha Boey'in hareketi damga vurdu.

HIZLI ATAKTA MUHTEŞEM MÜDAHALE
Manchester United'ın geliştirdiği hızlı atakta Rashford, topu hızlı bir şekilde ceza sahasına getirdi.

İçeri sokulan Rashford, topu aşağıdan koşuyu yapan Bruno Fernandes'e atmak istedi.

Ancak muhteşem bir depar atan ve orta sahadan kaleye kadar koşan Sacha Boey, topun Bruno Fernandes'e gelmesine izin vermedi ve yaptığı müdahale ile topu dışarı attı.

Yaşanan bu pozisyon sosyal medyada çok konuşuldu.

Ayrıca Boey, maçın genelinde harika bir performans ortaya koyarak kazanılan zaferin mimarlarından oldu.

MANU MAÇI SONRASI SACHA BOEY KARARI! ÇILGIN RAKAM ORTAYA ÇIKTI...

Son dakika Galatasaray haberi: Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, A Grubu'nda ikinci maçında deplasmanda Manchester United'ı 3-2 mağlup ederek 4 puanla 2. sıraya yükseldi. Kritik bir galibiyet alan Cimbom, tarihi bir zafere de imza atmış oldu. Galatasaray yönetimi, bu sezon transferin gözdesi olan ve dünkü maçta gösterdiği performansla dikkat çeken Sacha Boey için karar verdi. İşte o flaş rakam...UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 2'nci maçında temsilcimiz Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Manchester United'ı 3-2 mağlup etti. Bu sonucun ardından sarı-kırmızılı ekip puanını 4'e yükseltirken, Manchester United 2'nci maçından da mağlubiyetle ayrıldı.Galatasray'ın gollerini Zaha, Kerem ve Icardi kaydederken, Manchester United'ın 2 golünü de Rasmus Hojlund kaydetti. Ayrıca Galatasaray'da Icardi bir penaltı vuruşundan yararlanamadı.

OKAN BURUK 5 İSİMDEN BİRİ

Başakşehır'in başında Şampiyonlar Ligi'nde M.United'a karşı İstanbul'da 2-1'lik galibiyet elde eden Okan Buruk, dün de G.Saray Teknik Direktörü olarak 3-2'lik tarihi bir zafer yaşadı.Şampiyonlar Ligi'nde rakibini iki farklı takımın başında yenen 5. hoca oldu. Diğer teknik adamlar; Pep Guardiola, Ottmar Hitzfeld, Thomas Tuchel ve Jose Mourinho.

MAÇIN YILDIZI BOEY İDİ

Kopenhag maçında attığı golle Devler Ligi sahnesine hızlı başlangıç yapan Fransız sağ bek Sacha Boey, dün de Manchester'da sahanın her yerindeydi.Rakibin yüzde yüzlük gol pozisyonunu engelleyen oyuncu, 90 dakikayı 76 kez topla buluşma, 46 pas, yüzde 63 pas isabeti ile tamamladı.Bu sezon gösterdiği performansla transferin de gözdesi olan Sacha Boey için teklifler gelse de Galatasaray yönetimi, oyuncuyu bırakmama kararı almıştı.

G.SARAY'DA BOEY İÇİN FLAŞ KARAR

Premier Lig ekibi Tottenham ve Arsenal'in Boey'e talip olması dikkat çekerken, Galatasaray yönetimi oyuncunun bonservis bedeli için de kararını verdi.Yönetim, performansıyla Avrupa'nın yakın takibindeki oyuncunun serbest kalma bedelini 30 milyon Euro'ya (864 milyon TL) yükseltip, yıllık ücretini de yüzde 300 zam ile 2 milyon Euro seviyesine çıkaracak.Okan Buruk ile birlikte kendisini bulan genç oyuncu, dünkü maçta gösterdiği enerji ve mücadelesiyle maça damga vuran isimlerden biri olmayı başardı.Sözleşmesi 2025 yılına kadar devam eden Sacha Boey'iin güncel piyasa değeri 17 milyon Euro.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.