EJDERLER İLK YARIYI NAMAĞLUP TAMAMLADI

EJDERLER İLK YARIYI NAMAĞLUP TAMAMLADI

Cizre Belediyesi Erkek Voleybol Takımı 11’de 11 Yaparak Namağlup Liderliğini Sürdürdü.

2020- 2021 Sezonu Türkiye Erkekler Voleybol 1.Lig B grubunda mücadele eden Cizre Belediyesi erkek voleybol takımı Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde Hatay Büyükşehir Belediyesi erkek voleybol takımını Konuk etti.

Zorlu geçen karşılaşmada Cizre Belediyesi erkek voleybol takımı rakibini 3-2’lik setlerle yenerek, ilk yarıyı namağlup tamamladı. Hatay Büyükşehir Belediyesi erkek voleybol takımı karşısında 2-0 yenik düşen erkek voleybol takımı skoru 2-0’dan 3–2’ye getirdi.

Ev sahibi Cizre Belediyespor, 11. hafta maçında Hatay Büyükşehir Belediyespor’a karşı 3-2’lik setle galip gelerek ligdeki namağlup liderliğini sürdürdü.

Vali Ali Hamza Pehlivan, Türkiye Erkekler Voleybol 1. Lig B Grubu’nda mücadele eden Cizre Belediyespor ile Hatay Büyükşehir Belediyespor arasında oynanan müsabakayı tribünde pandemi şartlarına hassasiyet göstererek izledi.

Maçı tribünden takip eden Vali Pehlivan, takımın galibiyet sevincine ortak olarak Cizre Belediyespor oyuncularını ve teknik heyetini tebrik etti.

Maç sonrası konuşma gerçekleştiren Vali Pehlivan; “Cizre Belediyemizin Voleybol Takım maçını gerçekten büyük bir heyecanla izledik. Çok çekişmeli bir maç oldu. 2 set kaybetmiş olmasına rağmen mücadeleden kopmadı ve 3-2’lik setle müsabakayı almayı başardı. Koçundan voleybolcularına kadar bütün takımımızı tebrik ediyorum. Başkanımıza tebriklerimi iletiyorum. Takımımızı takip ediyoruz. Bugün de fırsat oldu ve maçı izlemeye geldik. Takımımıza verdikleri desteklerden dolayı Cizre Belediye Başkan Vekili ve Cizre Kaymakamımıza teşekkür ediyorum’’ dedi.

Müsabakalar pandemi şartlarına uygun oynandığını söyleyen Vali Pehlivan; ‘’Pandemi şartlarından dolayı maçlara iştirak edilemiyor ama Şırnaklı, Cizreli hemşerilerimizin gönlünün bu takımla beraber olduğuna inanıyorum. Bu tür başarılı takımların Şırnak ilimizden, ilçelerimizden çıkmış olması hem idareciler hem de bütün Şırnak halkı olarak bizleri gururlandırıyor. Yeni tesislerin yapılması konusunda da bizleri adeta teşvik ediyor. Bu yatırımlardan Cizre ilçemiz de nasiplendi, nasiplenmeye de devam edecek’’ ifadelerini kullandı.

 İlçede spor salonu ihtiyacı olduğunu dile getiren Vali Pehlivan, bununla ilgili talepleri Gençlik ve Spor Bakanlığına iletmiş olduklarını söyledi. İlçede bulunan kapalı spor salonunu faaliyete geçirme konusunda önümüzdeki günlerde somut adımlar atılacağının altını çizen Vali Pehlivan; Cizre Belediyesi ve İl Özel İdaresi olarak bütün imkânları gençler ve sporcular için sonuna kadar kullanacaklarını ifade etti.

Şırnak’ta lisanslı sporcu sayısının her geçen gün artarak 35 bine yaklaştığını söyleyen Pehlivan, bu sayının daha da artacağını, tesislerin daha güzel ve modern standartlara kavuşacağını aktardı.

Müsabakayı Vali Pehlivan ile birlikte Cizre Kaymakamı Davut Sinanoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Beytullah Birlik, AK Parti Cizre İlçe Başkanı Akif Özalp, Cizre Belediyespor Kulüp Başkanı Ümit Satıcı ve Hatay Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Zekiye Yiğitbaşı takip etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.