Ekrem İmamoğlu Diyarbakır’a geliyor: İşte o tarih
Olası Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin adayı olmak için çalışmalara başlayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ziyaretlerini sürdürüyor.
16 Mart Pazar günü Diyarbakır'a gelecek olan İmamoğlu Yenişehir İlçesi’nde bulunan Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi’nde partililerle bir araya gelecek.
Saat 12.00’da başlayacak program öncesi yapılan duyuruda, “CHP’nin Cumhurbaşkanlığı ön seçim buluşmaları kapsamında Cumhurbaşkanı aday adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu Diyarbakır’a geliyor. Tüm halkımız davetlidir. Hep birlikte, şimdi daha yüksek sesle; Türkiye kazanacak, her şey çok güzel olacak” ifadeleri yer aldı.
Halepçe katliamının yıl dönümü
İmamoğlu’nun Diyarbakır ziyaret programının Halepçe katliamının yıl dönüme olan 16 Mart tarihine denk gelmesi dikkat çekti.
Kaynak:HaberMerkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.