Engelli Vatandaşın Talebi Yerine Getiriliyor

Engelli Vatandaşın Talebi Yerine Getiriliyor

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, engelli vatandaş Muhammed Gök’ün isteğini yerine getiriyor.

Geçtiğimiz ay Sur Mahallesinde gerçekleştirdiği aile ziyareti esnasında doğuştan yürüme engelli olan Muhammed Gök ile tanışan Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, tekerlekli sandalye ile evine rahat girip çıkamadığını ve yolun yapılması için talepte bulunan vatandaşın ihtiyaçlarının karşılanacağı sözünü vermişti.

Yağmurlu sezonun bitiyor olması hasebiyle çalışmaların hızlandırılması talimatı veren Kaymakam Tunç, Fen İşleri Müdürlüğüne yolun yağmurlama çalışmaları sonrası ivedi parkelenmesi talimatını verdi. Engelli vatandaşın yaşadığı Sur Mahallesi Ebuliz Sokağına gelen ekipler, yol çalışması başlattı.

Engelli vatandaş Muhammed Gök, belediyenin başlattığı yol çalışması için mutlu olduğunu ifade ederek, “Daha öncesinde evime gelirken çok zorlanıyordum. Şimdi ise yapılacak kilit parke döşeme çalışması ile evime rahat bir şekilde gidip gelebileceğim. Allah Devletimizden razı olsun” dileklerini iletti.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, “İnsan odaklı çalışmalarımızı her zaman ve her ortamda sürdüreceğiz. Sosyal Belediyecilik anlayışıyla engelli vatandaşlarımızın yanındayız ve onların sorunlarını çözmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

engelli-vatandasin-talebi-yerine-getiriliyor.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.