Eski il başkanı kiracısını öldürüp kaçtı!

Eski il başkanı kiracısını öldürüp kaçtı!

Malatya'da, eski İYİ Parti İl Başkanı Hakan Yılmaz, iddiaya göre alacak meselesi yüzünden tartıştığı kiracısı Eyüp İshakoğlu'nu tabancayla öldürüp kaçtı.

Malatya'da, eski İYİ Parti İl Başkanı Hakan Yılmaz, iddiaya göre alacak meselesi yüzünden tartıştığı kiracısı Eyüp İshakoğlu'nu tabancayla öldürdü. Polis her yerde olay sonrası kaçan Yılmaz'ı arıyor.

Olay, sabah saatlerinde Alacakapı Mahallesi'nde meydana geldi. Hakan Yılmaz, alacağı olduğu, aynı zamanda kiracısı Eyüp İshakoğlu ile sokakta karşılaşınca borcunu ödemesini ve dükkanından çıkmasını istedi. Bunun üzerine taraflar arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada Hakan Yılmaz, yanındaki tabancayı çekip Eyüp İshakoğlu'na ateş etti.

hj.jpg
Eyüp İshakoğlu

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Eyüp İshakoğlu'nun hayatını kaybettiği belirlendi. Yapılan incelemelerin ardından İshakoğlu'nun cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

ambulans.png
Hakan Yılmaz

Olay sonrası kaçan ve daha önce İYİ Parti İl Başkanlığı yapan Hakan Yılmaz'ın yakalanması için polis çalışma başlattı.Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:Karar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.