Evi ve Aracı Kül Olan Aileye Kaymakam Partal’dan Destek Ziyareti

Evi ve Aracı Kül Olan Aileye Kaymakam Partal’dan Destek Ziyareti
Şırnak’ın Silopi ilçesinde meydana gelen yangın, bir aileyi evsiz ve araçsız bıraktı. Yaşanan üzücü olayın ardından Silopi Kaymakamı Çağlar Partal, mağdur aileyi yalnız bırakmayarak destek ziyaretinde bulundu.

İlçeye bağlı Üçağaç Köyü Bestabelega Mezrası’nda çıkan yangında Ramazan Üçkardeşler’e ait ev ve araç tamamen kullanılamaz hale geldi. Alevlerin kısa sürede büyümesi sonucu hem konut hem de araç büyük hasar görürken, aile ciddi bir mağduriyet yaşadı.

Olayın ardından bölgeye giden Kaymakam Çağlar Partal, yangının meydana geldiği alanda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra Ramazan Üçkardeşler ve ailesiyle bir araya gelen Partal, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yaşanan durumdan dolayı büyük üzüntü duyduklarını ifade eden Kaymakam Partal, devletin tüm imkanlarıyla ailenin yanında olacağını vurguladı. Hasarın yerinde tespit edilmesi için gerekli çalışmaların başlatıldığını belirten Partal, mağduriyetin giderilmesi adına ilgili kurumların süreci yakından takip ettiğini kaydetti.

Yangının ardından başlatılan inceleme ve destek süreciyle birlikte, ailenin yaralarının en kısa sürede sarılması hedefleniyor.

kaymakamimiz-sayin-caglar-partal-ucagac-koyu-bestabelega-mezrasinda-meydana-gelen-yanginda.jpg

kaymakamimiz-sayin-caglar-partal-ucagac-koyu-bestabelega-mezrasinda-meydana-gelen-yanginda-evii.jpg

Kaynak:Cemal KÜLTER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.