Fabrika Voleybol, Şırnak Cizre'de Yeni Okulunu Açtı! Spora Giriş İçin Harika Bir Fırsat!

Fabrika Voleybol, Şırnak Cizre'de Yeni Okulunu Açtı! Spora Giriş İçin Harika Bir Fırsat!

Türkiye Voleybol Federasyonu'nun desteklediği Fabrika Voleybol, Şırnak Cizre'de çocukları voleybolla buluşturuyor! Yeni okul açılışıyla birlikte spor dolu günler başlıyor.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından kurulan Fabrika Voleybol, Türkiye genelinde 6-12 yaş arasındaki çocukları voleybol ile tanıştırmak ve lisanslı sporcu sayısını artırmak amacıyla faaliyet göstermektedir. Bu kapsamda, yeni okulu Şırnak'ın Cizre ilçesinde açıldı.

Fabrika Voleybol'un Şırnak Cizre'deki okulunun açılış töreni, Cizre Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne ait Butik Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Törende, mini voleybol sahaları kurulan salonda çocuklar voleybol dolu keyifli bir gün geçirdi.

Şırnak Cizre Fabrika Voleybol, 22 Haziran itibariyle Cizre Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Butik Spor Salonu'nda yaş gruplarına göre her hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri düzenli olarak eğitim faaliyetlerine devam edecek. Bu etkinlikler, çocukların sporla tanışmasını sağlarken, voleybol sevgisini aşılamayı hedeflemektedir.

asasasa.jpg

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.