Fatih Terim ve Seçil Erzan Olayında Dikkat Çeken Şırnak Detayı

Fatih Terim ve Seçil Erzan Olayında Dikkat Çeken Şırnak Detayı

Aylardır kara para aklama ve dolandırıcılık suçlamalarıyla gündemden düşmeyen Seçil Erzan olayında, dikkat çeken Şırnak detayı ortaya çıktı.

Türkiye’de futbol dünyasını sarsan fon vurgununda Seçil kırık telefonu onarıldı. Yazışmalarda Erzan'ın Arda Turan ile diyalogları dikkat çekerken "Beni kaçırmak istedi" dediği iş insanı Atilla Baltaş ile duygusal bir yakınlaşma içinde olduğu ortaya çıktı.

Denizbank Büyükdere Şube Müdürü Seçil Erzan ile birlikte 7 kişinin yargılandığı dolandırıcılık ve resmi evrakta sahtecilik dava Türkiye’nin gündemini meşgul etmeye devam ediyor.

Basında yer alan haberlere göre, Seçil Erzan'ın banka tarafından “kırıp at” dediği telefon onarıldı ve içinden 180 bin mesaj çıktı.

Şırnak’a kaçırmak istemiş

Seçil Erzan'ın duruşmada tefeci olarak suçladığı ve kendisini Şırnak'a kaçırmak istediğini iddia ettiği Atilla Baltaş ile duygusal yazışmaları var.

Erzan, önceki duruşmada Atilla Baltaş'a verdiği belgelerin sahte olduğunu kabul ederek, “Şırnak Cizre'ye Mart ayı içerisinde beni kaçırmak için uçak bileti almıştı. Daha doğrusu bana zorla Şırnak Cizre'ye telefonla uçak bileti aldırmıştır. Ben o sırada müştekilerden para da toplamıştım. Atilla Baltaş o paralar ile beni yurt dışına kaçırmak istemişti” demişti.

Fatih Terim'in avukatı ile evlilik hazırlığındayken Baltaş ile duygusal ilişki

O dönem Fatih Terim'in avukatı Candaş Gürol ile evlilik hazırlığı içinde olan Erzan'ın Baltaş'ı telefonuna "Ogün amca" diye kaydettiği ortaya çıktı.

14 Şubat Sevgililer Günü'nde Erzan ile Baltaş arasında para yoğunluklu bir konuşma geçiyor.

Erzan, "İşleri halledip, Almanya'ya gideceğiz" diyor. Baltaş "Gerek yok iş işten geçti" diye yanıt veriyor.

"Bugün Sevgililer Günü yapma" diyen Erzan'a Baltaş, “En büyük hediyeyi verdin. En sonunda bitirdin beni, çok sağ ol. Ben olmayacağım artık” diye yanıt veriyor.

"Hocayla bir yakınlaşman oldu ben biliyorum"

28 Şubat'taki yazışmalarda ise Erzan'ın sürekli Whatsapp'ta olmasından rahatsız olan Baltaş kiminle konuştuğunu soruyor.

Arda Turan yanıtını alınca bozuluyor. "Arda benim kardeşim gibi" diyen Erzan'a Baltaş "Seni severken diye" yanıt veriyor.

Erzan'ın sürekli telefonda olmasından şüphelenen bir diğer isim ise nişanlısı avukat Candaş Gürol.

Gürol, Fatih Terim’i kastederek, "Hocayla bir yakınlaşman oldu ben biliyorum" diyerek Erzan'ı sıkıştırıyor.

Arda Turan kendi parasını kurtarmak için diğer futbolcuları sisteme çekmek istiyor

Arda Turan parasını geri alabilmek için sisteme başka isimleri dahil etmek için çabalıyor. Emre Belezoğlu da bu çabalar sonucu sisteme dahil ediliyor.

Arda Turan, Hakan Balta ve eski Mehmet Ağar'ın oğlu Tolga Ağar'ı sisteme dahil edebileceğini söylüyor. Ancak, Erzan "Hakan'ın eşi çok bilmiş, Tolga'yı ise tanımıyorum" diyerek reddediyor.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.