Fidan Dikim Etkinliği Yapıldı

Fidan Dikim Etkinliği Yapıldı

Vali Ali Hamza Pehlivan, eşi Yıldız Pehlivan ile birlikte “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü” vesilesiyle Şırnak Girişimci Kadınlar Derneği tarafından organize edilen fidan dikim etkinliğine katıldı.

Şırnak Üniversitesi Yerleşkesinde yer alan Şehitlik Ormanında “81 İl İçin 81 Fidan” sloganıyla 81 şehirden cinayete kurban olan kadınların anılarını yaşatmak, ağaç ve orman sevgisini geliştirmek, toplumda çevreye olan duyarlılıklarını arttırmak ve farkındalığı yükseltmek adına Şırnak Girişimci Kadınlar Derneği tarafından, Orman İşletme Müdürlüğü ile Tarım ve Orman İl Müdürlüğünün katkılarıyla fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.

Vali Pehlivan, eşi ile birlikte bir fidanın dikimini gerçekleştirerek can suyu verdi, hayatını kaybeden bütün kadınları rahmetle yad etti.

Etkinliğe Vali Pehlivan ve eşi Yıldız Pehlivan’ın yanısıra Belediye Başkan V. İhsan Gören, Cumhuriyet Başsavcı V. Emre Bekmezci, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan, İl Emniyet Müdürü Cemal Dalman, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Bozkurt, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nezir Tatar, İl Tarım ve Orman Müdürü Selman Demirel, Şırnak Orman İşletme Müdürü Reşit Tunç ve Esnaf ve Sanaatkârlar Odası Birliği Genel Sekreteri ve Şırnak Kadın Gitişimciler Derneği Başkanı Ayten Akgül, girişimci kadınlar ve Kızılay Gönüllüleri katıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.