Filenin Sultanları 5'te 5 Yaparak Olimpiyatlara Doğru Emin Adımlarla Yürüyor!

Filenin Sultanları 5'te 5 Yaparak Olimpiyatlara Doğru Emin Adımlarla Yürüyor!

2024 Paris Olimpiyatlarında Türkiye'yi temsil eden Filenin Sultanları, rakibi Brezilya'ya set vermeden maçını 3-0 galibiyetle aldı. Filenin Sultanları olimpiyatlarda adım adım yükseliyor.

2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri B Grubu'nda A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 5. maçında Brezilya ile karşılaştı. Rakibine set vermeyen Filenin Sultanları mücadeleyi 3-0 kazandı.

5'TE 5 YAPTILAR

A Milli Kadın Voleybol Takımı oldukça üstün bir oyun sergilediği ilk seti 25-21 kazandı. Brezilya'nın dirençli oyununa rağmen Filenin Sultanları, 2. seti de 29-27 kazanmayı bildi ve skoru 2-0'a getirdi. Son seti de 25-19 kazanan Türkiye, grupta 5. maçından da galibiyetle ayrıldı.

İLK 2 SIRA OLİMPİYATLARA GİDİYOR

Avrupa ve Milletler Ligi şampiyonu, dünya "1" numarası "Filenin Sultanları", dünya sıralamasında 7. basamakta bulunan ev sahibi Japonya, 5'inci Brezilya'nın yanı sıra, Belçika, Bulgaristan, Porto Riko, Arjantin ve Peru ile birlikte B Grubu'nda yer alıyor. Elemelerde gruplarında "ilk 2" sırada yer alan ülkeler, Paris Olimpiyat Oyunları'na kota kazanacak. Beşinci maç öncesinde B Grubu'nda milli takım, ev sahibi Japonya ile birlikte 12'şer puanla lider pozisyonunda bulunuyor.

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.