Galatasaray Başkanının katılımı ile Mardin’de GS Store, Nusaybin’de Eğitim Merkezi açıldı

Galatasaray Başkanının katılımı ile Mardin’de GS Store, Nusaybin’de Eğitim Merkezi açıldı
Galatasaray lisanslı taraftar ürünlerinin satıldığı GS Store, Mardin’de ilk kez açıldı. Açılışa Galatasaray kulüp başkanı Dursun Özbek de katıldı. Nusaybin ilçesinde ise inşa edilen Adnan Polat Galatasaray Spor ve Eğitim Merkezi'nin açılışı yapıldı.

GS Store açılışı, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile eski başkan Adnan Polat ve yöneticilerin katılımıyla Mardian Mall Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirildi.

20251009aw555345-1.jpg

Mardian Mall Yönetim Kurulu Üyesi Levent Kösen, açılışla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Mardian Mall olarak, Mardin’e değer katan markaları bünyemize kazandırmaktan büyük gurur duyuyoruz. GS Store’un açılışı, yalnızca Galatasaray taraftarları için değil, tüm Mardinliler için heyecan verici bir gelişme. Bu mağaza, Mardin’in spor ve alışveriş kültürüne yepyeni bir enerji katacak" dedi.

20251009aw555345-0.jpg

Mardin’in Nusaybin ilçesinde temeli 2025’in başlarında atılan Adnan Polat Galatasaray Spor ve Eğitim Merkezi, düzenlenen törenle açıldı. Açılışa Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Nusaybin Kaymakamı Evren Çakır, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Eski Başkan Adnan Polat ve çok sayıda davetli katıldı. Adnan Polat, merkezin spor, eğitim ve sosyal alanlarda gençlere fırsat eşitliği sunacağını belirterek bölgeye katkı sağlamayı amaçladıklarını söyledi. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ise tesisin gençlerin gelişimi için önemli bir adım olduğunu vurgulayıp, “Galatasaray her zaman yanınızda olacak” dedi.

aw555531-06.jpg

aw555531-05.jpg

aw555531-04.jpg

aw555531-01.jpg

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.