Gaziantep Büyükşehir Belediyesi kentin görüntüsünü güzelleştirmek için çalışmalarını sürdürüyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi kentin görüntüsünü güzelleştirmek için çalışmalarını sürdürüyor

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Ticaret Odası iş birliğinde "Yapı Yaklaşım Mesafesi ve Açık Alan Kullanımı Düzenleme Şartları...

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Ticaret Odası iş birliğinde "Yapı Yaklaşım Mesafesi ve Açık Alan Kullanımı Düzenleme Şartları Toplantısı" gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Onat Kutlar Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, iş yerlerinin açık alanlarda yapılan işgaller, reklam tabela kullanımı ve estetik görünüş gibi konulara değinildi.

Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerle ortak çalışmalar yapılarak sahada ana caddelerde düzenlemeler için tespitler aktarıldı.

Toplantının devamında iş yeri sahipleriyle neler yapılabileceği konusunda istişarelerde bulunuldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Erdem Güzelbey, güzelleştirme çalışmalarına başlandığında karşılaşılan sorunlar ve şikayetler doğrultusunda konunun ortaya çıktığını belirtti.

Şu anda bir takım çalışmalar yaptıklarını belirten Güzelbey, şunları kaydetti:

"Başpınar yolunu düzelteceğiz. Bu konuda inanılmaz şikayetler geliyor. Ayrıca iç alanlarda da bir çalışma yapıyoruz. Bilindiği üzere Maarif, Suburcu ve İnönü caddelerinde çalışmalar var. Çevre ve sokak sağlıklaştırma çalışmaları yapıyoruz. Bunları yaparken işletmelerle de bir çalışma yürütüyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak ilçe belediyelerle ortak görüştüğümüzde ana arterlerde bir düzenleme yapılması için ortak karar aldık. Bu ana arterlere öncelik verirken sahada tespit yapıyoruz. Bakıldığında bazı yerlerde keyfi olarak bir estetik sorunu yaşıyoruz."

AA

Kaynak:Anadolu Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.