Geçici Kur'an Kursu Öğreticisi Alım Sınavı Sonuçları Açıklandı

Geçici Kur'an Kursu Öğreticisi Alım Sınavı Sonuçları Açıklandı

İl ve İlçe Müftülüklerine bağlı Cami ve Kur'an Kursları ile Yatılı Hafızlık Kur'an Kurslarında öğretici ve hafızlık destek programı kapsamında belletmen olarak görevlendirilecek "Kadın–Erkek Geçici Kur'an Kursu Öğreticisi" alım sınavı sonuçları açıklandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Kur'an Eğitim ve Öğretimine Yönelik Kurslar ile Öğrenci Yurt ve Pansiyonlar Yönergesi ile Sınav Yönetmeliğinin ilgili maddeleri çerçevesinde, 2020 KPSS (DHBT) puanı esas alınarak 2022 Yılı Yaz Kur'an Kurslarında ve 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı döneminde değerlendirilmek üzere, Şırnak İl ve İlçe Müftülüklerine bağlı Cami ve Kur'an Kursları ile Yatılı Hafızlık Kur'an Kurslarında öğretici ve hafızlık destek programı kapsamında (belletmen olarak) görevlendirilecek "Kadın – Erkek Geçici Kur'an Kursu Öğreticisi" alım sınavı sonuçları açıklandı.

Şırnak İl Müftülüğü ve Cizre İlçe Müftülüğü hizmet binalarında gerçekleşen sınava toplamda 300 kişi başvuruda bulunmuştu. Yapılan sınavın sonunda başarılı olanlardan, sözlü sınavı en yüksek olandan başlamak üzere ihtiyaca göre yerleştirme işlemi yapılacak.

Yapılan son değerlendirmelerden sonra sonuçlar, Şırnak İl Müftülüğü

resmi internet sitesinden yayınlandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.