Gönüllü Öğretmenler, Vali Pehlivan İle Bir Araya Geldi

Gönüllü Öğretmenler, Vali Pehlivan İle Bir Araya Geldi

Vali Ali Hamza Pehlivan, “Uludere Gezici Çocuk Tiyatrosu” projesinin gönüllü öğretmenleri Büşra Gümüş, Erdem Erdinç Bakkal, Gamze Efe, Gözde Cabbar ve Emine Yavuz ile “Masal Sınıfları” projesini hayata geçiren öğretmen Kiraz Ebinç Tül’ü kabul etti.

Valilik makamında yapılan görüşmede Vali Pehlivan, geliştirdikleri projelerden dolayı öğretmenleri kutladı, teşekkür etti, başarılarının artarak devamını diledi.

Ziyarete İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü İsmail Zeyrek ile Uludere İlçe Milli Eğitim Müdürü Mikail Demirtaş iştirak etti.

Uludere’de pandeminin öğrenciler üzerinde yarattığı olumsuz psikolojik etkileri gidermek, tiyatroya verilen önemi ilçe genelinde yaygınlaştırmak, köylerdeki anaokullarında bulunan öğrencileri tiyatro ile tanıştırmak ve eğlendirmek amacıyla başlatılan “Uludere Gezici Çocuk Tiyatrosu” projesi, planlama doğrultusunda ilçedeki bütün okullarda sergileniyor.

Uludere Emine Erdoğan Anaokulu Müdürü Kiraz Ebinç Tül tarafından başlatılan “BİRAFKİTAP” projesi kapsamında ilçede bulunan 7 anaokulunun tamamında Anadolu Masalları Sınıfı kullanıma açıldı. Temel eğitim dönemindeki çocukların kitaplarla buluşması, çocuklarda kütüphane kültürünün oluşması ve kendilerini daha iyi ifade etme becerilerinin yanı sıra özgüvenlerinin geliştirilmesi açısından Masal Sınıfları büyük önem taşıyor.

Masal Sınıfları Projesi, eTwinning projeleriyle desteklenerek Yalova, Siirt, Van, Şanlıurfa ve İstanbul illerinde aktif olarak uygulanıyor.

gonullu-ogretmenler-vali-pehlivan-ile-bir-araya-geldig.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.