Görevden alınan eski Bakan Mehmet Özhaseki siyaseti bırakarak helallik istedi

Görevden alınan eski Bakan Mehmet Özhaseki siyaseti bırakarak helallik istedi

Cumhurbaşkanı kararı ile görevden alınan Eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki aktif siyaseti bıraktığını açıkladı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı görevini Murat Kurum'a devreden Özhaseki'yi Kayseri Havalimanı’nda çok sayıda partili karşıladı.

Herkesten helallik isteyen Özhaseki, "Elimiz kardeşlerimizde, buradaki arkadaşlarımızda. Onlar devam edecekler. Biz de onlara dua edeceğiz, destekleyeceğiz. 'İhtiyaç var gel' dedikleri zaman koşarak geleceğiz. Yoksa sessizce geriden duacılar ekibinden dua etmeye devam edeceğiz. Bütün Kayserili hemşerilerimizden tabii ki helallik diliyorum. Milletimizden helallik diliyorum. Benim her türlü hakkım helal olsun. Geriye doğru baktığımda vicdanımı sızlatan bir kötülük hiç yapmadığım gibi hizmetle dolu bir ömrü görmenin de mutluluğu içerisindeyim."

mhas.webp

Bir basın mensubun "Kayseri'de mi yaşayacaksınız, Ankara'da mı olacaksınız?" sorusu üzerine Özhaseki, "Kayserimizde olacağız. Burası bizim baba ocağımız. Her bir köşesinde hatıramız var, hem çocukluktan hem sonraki hizmet döneminden. Hafta başında pazartesi günü vakıf kuruluşuyla ilgili dilekçemizi de veriyoruz. Aile vakfımızı kuruyoruz. Özellikle kimsesiz, yetim ve gariplere burs vermeye devam edeceğiz. Eğitimlerine devam etmeleri için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Zaten vakıf hizmetlerinden gelmiştim. Yeniden vakıf hizmetlerine dönüyorum. İnşallah böylece ömrümüzü tamamlarız." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.