Gözaltına alınmadan bir kaç saat önce Aile dizisini izleyen Dilan Polat çıldırdı

Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolde oynadığı Aile dizisinde son günlerde hiç gündem düşmeyen vergi kaçırma, kara para akla aklama gibi konularda gündeme gelen Dilan Polat ele alındı. Aile dizisini izleyen Dilan Polat küplere bindi anında cevap verdi.

Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandırdığı Aslan Soykan karakteri, Türkiye’nin uzun süredir tartıştığı ve sabaha doğru baskınla gözaltına alınan Dilan Polat ve Engin Polat’a çiftine gönderme yaptı.

Dizinin başrol karakteri Aslan Soykan dizinin bir sahnesinde şunları söyledi, “Altın, pırlanta, yakut, zümrüt, elmas....Bunlara yatırım yapın, çünkü bu alanlarda KDV ödemeniz gerekmez. Bir de postalar aracılığıyla mail order ile alışveriş yaparsanız, tasarruf Moda bunlar bu aralar. Ama bak, sizi sosyal medya hesaplarınızdan takip ediyorum. Siz niye öyle yapıyorsunuz ki? Ben anlamadım. Paranızı insanların gözüne sokmayın. Güzel videolar koyun, ağlak videolar koyun, sonra sıkıntıya düşmeyin” dedi.

Gözaltına alınmadan bir kaç saat önce diziyi izleyen Dilan Polat küplere bindi. Dilan Polat Aile dizisine yorum yaptı. “Yazık, çok yazık hem de. Hayatımıza dahil olmayan şeyler ile suçlanıp dizi çekiliyor. Allah bildiği gibi yapsın.” Şeklinde yorum yaptı.

dilanpolatailedizisi.jpg

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.