Gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar oldu? Güncel altın fiyatları

Gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar oldu? Güncel altın fiyatları

Döviz kurlarındaki hareketlilik devam ediyor. İşte 3 ekim cuma günü güncel gram altın, çeyrek altın ve cumhuriyet altını fiyatları.

Anlık altın fiyatları ekonomiyi yakından takip edenlerin merkezinde yer alıyor. Altın fiyatları son üç ayın en yüksek seviyesine çıkarken, Orta Doğu'da yaşanan çatışmalar ve ABD Merkez Bankası (FED) faiz artırım sürecinin sonlanacağına dair beklentilerin talebi artırmasıyla, bu haftayı da değer kazanarak tamamlamaya hazırlanıyor.

Gram Altın Ne Kadar?
Altının spot piyasadaki ons fiyatı bin 987 dolar seviyesinde işlem görüyor. 3 Kasım 2023 tarihi itibariyle bugün gram altın, güncel olarak 1.813 liradan işlem görmektedir.

Çeyrek Altın Ne Kadar?
Çeyrek altın için güncel alış fiyatı 2.994 lira olarak belirlenirken, satış fiyatı 3.034 TL'dir.

Yarım Altın Ne Kadar?
Yarım altın fiyatları da yatırımcıların yakın takibinde. Bugünün alış fiyatı 6.005 lira, satış fiyatı ise 6.069 lira olarak belirlenmiştir.

Cumhuriyet Altını Ne Kadar?
Cumhuriyet altını, 12 bin lira eşiğini aşarak 11 bin 974 lira alış fiyatıyla işlem görmektedir. Satış fiyatı ise 12 bin 087 lira olarak kaydedilmiştir.

EURO VE STERLİN NE KADAR?

Aynı dakikalarda euro/TL 30,21'den, sterlin/TL ise 34,65'ten satılıyor. Düşüş eğilimini üst üste üçüncü işlem gününe taşıyan dolar endeksi, şu sıralarda yüzde 0,1 azalışla 106,1 seviyesinde bulunuyor.

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.