Güçlükonak'ın Belediye Başkan Aday Adayı Belli Oldu!

Güçlükonak'ın Belediye Başkan Aday Adayı Belli Oldu!

CHP’de 2024 yerel seçim takvimi netleşti. Belediye başkanlıkları ile belediye meclis üyeliği için başvurular 21 Kasım itibari ile başladı. Şırnak ve ilçelerinden de ilk belediye başkan aday adayları belli olmaya başladı.

2024'ün 31 mart ayında gerçekleşmesi beklenen yerel seçimler için CHP seçim startını vermişti. Başvurular devam ederken Şırnak'ta da adaylar adaylığını ilan etmeye başladı. Bu kapsamda Şırnak Güçlükonak ilçesinde CHP'nin ilk belediye başkan aday adayı belli oldu.

guclukonak.jpg Hacı KILIÇ

Şırnak'ın Güçlükonak ilçesinin ilk belediye başkan aday adaylığına Hacı Kılıç, başvurdu.

Aday Adaylığını ilan eden Kılıç Paylaşımında Şu İfadelere Yer Verdi;

"1988 yılında yönetmeye talip olduğumuz Güçlükonak ilçemizde doğdum. İlk ve ortaokulu ilçemizde okudum. Babam belediye emeklisi.
İlçemizde sağlık, hukuk ve sosyal haklarımızın kısıtlı olduğu için çocukluğumun Güçlükonak'ta geçtiği yıllarda evimizin yakınında olan askeri kışlanın mayın bölgesinde yerde bulduğum patlayıcı maddeyle oynarken sol elimin serçe parmağımın kesilmesine neden oldu. Evli ve üç çocuk babasıyım.
Uzun yıllar yurtiçi ve yurtdışında inşaat sektöründe yöneticilik yaptım. Çok iyi derecede Rusça biliyorum.
2018' den beri Hak, hukuk, adalet ve onurlu insanca bir yaşam için partimizin iki dönem ilçe yönetim kurulu üyesiyim. Bilindiğiniz üzere ben ve ailem başta olmak babamın halkımıza göstermiş olduğu hizmetler, bunun dışında Cumhuriyet Halk Partisi'nde yıllar boyunca parti içinde her kademe de görev üstlenen benim ve kardeşimin emek ve mücadelesi büyük. Şüphesiz birlikte katettiğimiz bu yol barış, kardeşlik, hizmet, üretim, insanca bir arada yaşamak içindir.
Cumhuriyet Halk Partisi Güçlükonak Belediye Başkan Aday Adaylığımı Açıklıyorum :

Öncelikle Güçlükonak ilçemizi ve halkımızı çok seviyorum.
Neden Belediye Başkan aday adayı olmak istedim?
Herşeyde pay sahibi olmak isteyen, Belediyeyi gelir kapısı olarak gören halkın hakkını gasp eden şahıslardan hesap sormak için..
Memleketimizin hak ettiği şekilde baskı altında değil kardeşçe ve ötekileştirmeden yönetmek için adayım.
Ayrıştıran değil birleştiren ve insanca bir yaşamı inşa etmek için adayım.
Asılsız vaatlerle değil gerçek ve ilçemizin vizyonunu genişletecek hizmet anlayışı için adayım.
Kaynakları hor kullanarak, mal varlığımızı biriktirerek değil hesaplı ve israfa dur diyen bir anlayışı benimsediğim için adayım.
Ben yaptım oldu herşeyi ben bilirim anlayışı ile değil en doğrusunu yapmak için Güçlükonaklı vatandaşım ile beraber karar vermek için adayım.
Çevremdekileri ve yöneticileri zengin etmek için değil hepimiz kazanalım anlayışını benimsediğim için adayım.
Hayatımın hemen hemen 20 yılı planları ve projeleri inşa etmek ile geçti bu tecrübe ve birikimimle tüccar zihniyeti ile değil çalışkan ve azimli kişiliğime güvendiğim için adayım."

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.