Gümüşhane'ye Gelin Giden Şırnaklı Gelinin Annesi de Hayatını Kaybetti

Gümüşhane'ye Gelin Giden Şırnaklı Gelinin Annesi de Hayatını Kaybetti

Şırnak'ın İdil İlçesinden Gümüşhane'ye gelin olan Evin Ökkeş ailesi ile beraber Gümüşhane'ye kına hazırlıkları için giderken yolda kaza yaptılar. Kazada gelin olacak olan Evin Okuş ve gelinin annesi hayatını kaybetti. Kardeşi ise hastanede tedavi görüyor.

Şırnak'ın İdil İlçesinden Gümüşhane'ye gelin olan Evin Ökkeş ailesi ile beraber Gümüşhane'ye kına hazırlıkları için giderken yolda kaza yaptılar. Kazada gelin olacak olan Evin Okuş ve Annesi Şehristan Okuş hayatını kaybetti. Kardeşi ise hastanede tedavi görüyor.

Şırnak İdil ilçesine bağlı Turgut Özal Mahallesi'nde ikamet eden Evin Okuş Ailesiyle Gümüşhane Kelkit ilçesinde hafif ticari araçla kaza geçirdi, kazada gelin olacak olan Evin Okuş ve Annesi Şehristan Okuş hayatını kaybetti. Kardeşi ise hastanede tedavi görüyor.

Kınası için elbise almaya giderken kaza geçirdi... Düğün günü hayatını kaybetti

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde Çarşamba günü Ahmet Enes Can ile Evin Okuş çifti 23 Ağustos akşamı yapılacak olan kına geceleri için elbise almaya gittikleri Erzincan yolunda acı tabloyla karşılaştı. Otomobille hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, bir gün sonra dünya evine girecek olan Evin Okuş ve annesi hayatını kaybetti. Can, çiftinin dün Kelkit'te düğün töreni yapılacaktı.

Kelkit ilçesinden Erzincan istikametine ilerleyen Ahmet Enes Can (25) yönetimindeki otomobil, Yukarı Özlüce Köyü mevkiinde Fethi Tok yönetimindeki (52) yönetimindeki hafif ticari araçla çarpıştı. Kaza sonucu otomobil sürücüsü Ahmet Enes Can ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Evin'in annesi Şehristan Okuş ve Evin Okuş hayatını kaybetti. Yine otomobilde bulunan Hiranur Okuş, Emine Okuş ve Elif Can ile hafif ticari aracın sürücüsü Fethi Tok ile yolcu olarak bulunan Enes Tok yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından Kelkit Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken, ağır yaralanan Şehristan Okuş'un da hayatını kaybettiği belirtildi.

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.