Günlerce Gündemden Düşmeyen Dizinin Sezon Finali Tarihi Belli Oldu

Günlerce Gündemden Düşmeyen Dizinin Sezon Finali Tarihi Belli Oldu

Yayınlandığı ilk günden buyan pazartesi akşamları zirveden inmeyen dizisi NOW’un dizisi “Kızıl Goncalar” yine heyecan dolu dakikalara sahne olacak. Bütün bunların yanında sezon finali zamanı da belli oldu.

Yayınlandığı ilk gün bir çok kesim tarafından tepkilerle karşılaşan, bir çok kesimden ise takdir toplayan dizi her hafta heyecan dolu dakikalarla seyircileri ekrana kitliyor. Heyecanlı bölümleri ile zirveden düşmeyen Kızıl Goncalar sezon finali yapmaya hazırlanıyor. İşte o tarih;

"Kızıl Goncalar" dizisi haftanın en çok izlenen dizileri arasında yer almaya devam ediyor. Gold Film’in yönetmen koltuğunda Ömür Atay’ın oturduğu, Necati Şahin’in ise yazdığı NOW’da ekrana gelen dizinin önümüzdeki sezon da devam etmesi planlanıyor. Özgü Namal, Özcan Deniz, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Mert Turak, Hazal Türesan, Sitare Akbaş, Duygu Sarışın ve Şerif Erol gibi güçlü oyuncuları buluşturan dizinin sezon final tarihi de belli oldu. Henüz 9 bölümü yayınlanan dizinin eğer yeni bir değişiklik olmazsa 20. bölümünde sezon arası verecek.

Kaynak:odatv

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.