Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ateş; “Türkiye’de ilk on fakülte arasındayız”

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ateş; “Türkiye’de ilk on fakülte arasındayız”

Güzel Sanatlar Fakültesi, düzenlediği müzik konseri ve resim sergisiyle 2023-2024 akademik açılışını başlattı... Burada konuşma yapan Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Dr. Ateş, "Türkiye’de ilk on fakülte arasındayız” dedi.

Güzel Sanatlar Fakültesi, düzenlediği müzik konseri ve resim sergisiyle 2023-2024 akademik açılışını başlattı. Fakülteye yeni kayıt yaptıranların oryantasyonunu sağlamak, hoca ve öğrencilerle tanışıp kaynaşmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen açılış ve oryantasyon etkinliğine Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Ateş ve çok sayıda akademisyen ile öğrenci katıldı.

guzel-sanatlar-fakultesii.jpg guzel-sanatlar-fakultesii.jpg

Güzel Sanatlar Fakültesi konferans salonunda gerçekleşen açılış ve oryantasyon etkinliğinde konuşan Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Ateş, Şırnak Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi bölgenin parlayan yıldızı olduğunu vurgulayarak hocaların ve öğrencilerin başarılarıyla Türkiye’nin ilk onunda yer aldığının altını çizdi. Dekan Prof. Dr. Ateş konuşmasını şöyle sürdürdü; “her yıl GSF tarafından geleneksel hale getirilen: Cudi Sanat Sempozyumu, ŞÜ Müzik Festivali ve Cudi Film Festivali gibi etkinliklerin ülke çapında beğeniyle izlenmektedir. Biz fakültede görev alan bütün hocalarımızla öğrencilerimize en iyi eğitimi vermek için uğraşıyoruz. Öğrencilerimiz de gerek enstrüman kullanma gerek sesi kullanma ve gerekse de resim alanında oldukça yeteneklidirler. Bizlerin ve öğrencilerimizin gayretiyle güzel sanatlar açısından Türkiye’de ilk on fakülte arasındayız. Bu etmenlerden ötürü yeni gelen öğrencilerimize hoş geldiniz diyorum.”

guuzel-sanatlar-fakultesssi.jpg Güzel Sanatlar Fakültesi

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Ateş’in konuşmasının ardından müzik bölümü öğrencileri Vesile Acar, Yunus Eksik, Ercan Birlik, Aslan Algül, Sidar Ağasoylu konser verdi. Konserin ardından ise resim bölüm öğrencilerinin yaptığı resim sergisi gezildi.

sirnak-universitesi-dekani.jpg Resim Sergisi Ziyareti

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.