Habur Gümrük Kapısında yaşanan sorunlar ile ilgili kapsamlı toplantı yapıldı

Habur Gümrük Kapısında yaşanan sorunlar ile ilgili kapsamlı toplantı yapıldı

Habur Gümrük Kapısında yaşanan sorunların çözümü ve kesilen para cezalarının silinmesi hususunda Ticaret Bakanlığında bir görüşme gerçekleştirerek, Ticaret Bakan Yardımcısı  Rıza Tuna Turagay  ile toplantı yapıldı.

Gerçekleştirilen toplantıya, Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik, Cizre Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sevinç, Meclis Başkan Yardımcısı Mesut İverendi, Meclis Üyesi Vahit Özer ile Nakliye yapan firma temsilcileri; Sabri Kalkan, Aziz Tadik ve Mehmet Edin hazır bulundu.

Toplantıda Bakan Yardımcısına Kapsamlı bir rapor sunan Başkan Sevinç, Özellikle, Uluslararası nakliye firmalarımızı son zamanda kesilen cezaların silinmesi ve  A2 ve B2 uluslararası yolcu taşıması yapan firmaların sorunları ve sorunların çözümü hususunda destek talebinde bulundu.

Oldukça verimli geçen toplantıda, sorunların çözümü hususunda ivedi çalışma başlatılacağını ve kısa vadede çözüleceği Bakan Yrd.  Rıza Tuna Turagay tarafından dile getirildi. Başkan Sevinç, ilgi ve alakalarından ötürü Turagay’a ve Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik ve firma temsilcilerimize teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.