Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü Değişti: Yeni Göreve Şırnaklı Müdür Getirildi

Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü Değişti: Yeni Göreve Şırnaklı Müdür Getirildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararı ile dün gece resmi gazete de yayımlananlara göre Hakkari dahil 10 ilde Milli Eğitim Müdürleri görevden alındı. İşte Hakkari'ye atanan yeni müdürün ismi ve detayları.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, aralarında Ankara ve İstanbul'un da olduğu 10 ilin Milli Eğitim Müdürünü görevden aldı. Karar, Resmi Gazete'de yayımlandı. Karara göre Hakkari il Milli Eğitim Müdürü de değişti. Yeni göreve Şırnak'ın İdil ilçesinde doğan Nurettin Yılmaz getirildi.

gazete.jpg Resmi Gazete

Nurettin Yılmaz Kimdir?

1979 yılında Şırnak´ın İdil ilçesinde doğan Nurettin Yılmaz; ilk, orta ve lise öğrenimini, İdil´de tamamladı. 2004 yılında, Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği Ana Bilim Dalı, Türkçe Öğretmenliği Programı’nı bitirdi.

Nurettin Yılmaz, 2004 yılından itibaren, Millî Eğitim Bakanlığı bünyesindeki çeşitli eğitim kurumlarında, öğretmenlik ve yöneticilik yaptı.

2014 tarihinde, Şırnak İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ve 2015-2020 yılları arasında Şırnak İl Millî Eğitim Müdürü görevini yürüttü. Evli ve üç çocuk babası olan Nurettin Yılmaz, 25.08.2023 tarihinde, Hakkâri İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamış ve halen bu görevi yürütmektedir.

nurettin-yilma.jpg Nurettin Yıllmaz

İlgili Haberler

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum