Halil Umut Meler'e Saldıran Ankara Gücü Başkanı ve 2 Kişi Daha Tutuklandı

Halil Umut Meler'e Saldıran Ankara Gücü Başkanı ve 2 Kişi Daha Tutuklandı

Dün akşam oynan Ankara Gücü ve Çaykur Rizespor maçının bitiminde sahaya giren Ankara Gücü başkanı Faruk Koca'nın, Halil Umut Meler'e yumruk atması sonucu gözaltına alınmıştı, az önce çıkan karara göre tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Dün akşam yapılan karşılaşma sonrasında sahada hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı gerçekleştiren Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve iki kişi tutuklandı. Kişilerin 'kamu görevlisini yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle spor alanında kırık oluşacak şekilde yaralamak' suçundan tutuklanmasına karar verildi.

Dün akşam yaşanan MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor karşılaşması sonrasında hakem Halil Umut Meler'e yönelik gerçekleştirilen saldırı sonrası süreç devam ediyor.

Hakem Halil Umut Meler'e yumruk atan ve saldıran gözaltındaki Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve iki kişi tutuklandı. Şüpheli kişiler, 'kamu görevlisini yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle spor alanında kırık oluşacak şekilde yaralamak' suçundan tutuklandı.

MHK'dan Halil Umut Meler'e yapılan saldırıya kınama

ÜÇ KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI

Hakeme saldırıda bulunan ve dün akşam saatlerinde gözaltına alınan K.Ç. ve Ş.Y.Ş. de Ankara Batı Adliyesine getirildi. Bu arada, soruşturma kapsamında üç kişi daha gözaltına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü çevik kuvvet ve spor şubesi ekipleri, Sincan'daki Batı Adliyesi çevresinde güvenlik önlemi aldı.

NE OLMUŞTU?

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında MKE Ankaragücü, sahasında Çaykur Rizespor'u konuk etti.

Karşılaşma 1-1 beraberlikle sona erdi. Eryaman Stadı'nda oynanan karşılaşmada hakem Halil Umut Meler'in son düdüğü çalmasının ardından saha bir anda karıştı.

Sahaya giren MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e yumruk attı.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.