Haliliye Belediye Başkanı Canpolat'tan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Haliliye Belediye Başkanı Canpolat'tan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

ŞANLIURFA (AA) - Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Canpolat, mesajında, basın...

ŞANLIURFA (AA) - Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Canpolat, mesajında, basın mensuplarının halkı doğru bilgilendirmek adına büyük emek ve gayret gösterdiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Halkımızın kanaat ve beklentilerini sayelerinde öğrendiğimiz basın mensupları, halkın sesi, belediyelerin de icraatları konusunda bir şehrin rehberleri konumundadırlar. Ön yargısız, bağımsız ve bağlantısız bir şekilde, hakikatin habercisi olarak, her olayı ince eleyip sık dokuyan bir işçilikle araştıran ve bu gayretle haberdar olmamızı sağlayan gazetecilerin yürüttükleri çabanın kutsal olduğuna inanıyorum. Bu vesileyle, gazetecilerin hakkın ve halkın sesi olacaklarına olan inancımla, yazılı ve görsel alanda görevlerini alın teriyle, onuruyla, ilkeleri ve meslek ahlakıyla ifa eden bütün gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlarım."

AA

Kaynak:Anadolu Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.