HAYIRSEVERLERDEN TOPLADIKLARI SANDALYELERİ ENGELLİLERE DAĞITIYORLAR

HAYIRSEVERLERDEN TOPLADIKLARI SANDALYELERİ ENGELLİLERE DAĞITIYORLAR

‘İyiliğe Vesile Ol Derneği’ Şırnak il genelinde 14 Engelliye Akülü ve manuel sandalye ve Hasta Yatağı hediye etti.

Merkezi Kahramanmaraş’ta olan ‘İyiliğe Vesile ol İnsani Yardım Derneği’ Türkiye’nin birçok kentinde olduğu gibi Şırnak'ta ihtiyaç sahibi engellilere yardım eli uzatmaya devam ediyor. Engellilerin yanı sıra afetzedeler, öğrenciler ve yardıma muhtaç herkese Türkiye ve Uluslararası alanlarda yardım eden ‘‘İyiliğe Vesile Ol Derneği’ bu sefer Şırnak’ta yardımca muhtaç 14 engelliye yardım etti.

İyiliğe Vesile ol İnsani Yardım Derneği Başkan Yardımcısı Kazım Aslan dernek olarak kuruluşlarından bu yana Türkiye’nin her köşesinde olduğu gibi Şırnak genelinde ihtiyaç sahibi engellilere akülü ve manuel tekerlekli sandalye alarak yardımcı olmaya çalıştıklarını söyledi.

İhtiyaç sahiplerine ev ziyaretlerinde bulunduklarını ve onlara hayırseverlerin destekleriyle yardımcı olmaya çalıştıklarını anlatan Aslan, şunları kaydetti: “Şırnak genelinde dezavantajlı kardeşlerimize yönelik, çalışmalara hız kesmeden devam edeceğiz. Bu güne kadar birçok engelli vatandaşa yardımcı olduk. Bu bir hayır işi. Bizler engelli kardeşlerimize yardım ederken sadece veren elle alan el arasında bir köprü vazifesi görüyoruz. Engelli kardeşlerimizin problemlerini bir nebze olsun giderdiğimizde onların mutlulukları ile bizler de mutlu oluyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.