Hayvanat Bahçesine Kaçak Girmeye Çalıştı: Kaplanlara Yem Oldu! O Görüntüler Gündeme Oturdu

İddialara göre 60 lira giriş parası vermek istemeyen bir ziyaretçi hayvanat bahçesine kaçak girmeye çalışırken kaplanlara yem oldu. Görüntüler ortaya çıkınca tekrar gündeme geldi.

Bilet parası vermemek için kaçak bir şekilde hayvanat bahçesine girmeye çalışan adam, Kaplanların kaldığı alana düştü kısa bir sürede canından oldu. Kaçak girmek isterken resmen hayatından oldu! O anlara ait görüntülerin ortaya çıkması sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

yem.png Kaplanların Saldırısı

2017 senesinde Çin’in Ningbo kentinde meydana gelen bu olaya ilişkin görüntülerin ortaya çıkmasıyla olay tekrar gündeme geldi. Bir vatandaş bilet parası vermemek için hayvanat bahçesine kaçak yollarla girdi ve olanlar oldu. Resmen yem olarak kendisini o hayvanların önüne attı.

KAPLANLARA YEM OLDU

Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen kişinin, kaçak yollarla hayvanat bahçesine girmesiyle kaplanların önüne düşmesi bir oldu. Hayvanat bahçesine girdiği yol kaplanların önüne çıkınca 3 kaplan tarafından feci bir şekilde saldırıya uğradı ve hayatını kaybetti. Yıllar önce meydana gelen bu olaya ilişkin görüntülerin ortaya çıkmasıyla tekrar gündemde yer aldı.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.